Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League αναφορικά με τον αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο αγώνας με τους Περιστεριώτες, που δεν είχε διεξαχθεί λόγω των… δοκαριών, θα γίνει κανονικά, με πιθανότερη ημερομηνία την 8η Μαρτίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού για το εθνικό πένθος, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, σχολίασε μόνο με τη λέξη «ντροπή» την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

«Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κιτρινόμαυροι.

Στην ανακοίνωση αυτή δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την απόφασή της ΠΑΕ να κινηθεί στο CAS για την υπόθεση. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, από την Ένωση θα περιμένουν πρώτα να ενημερωθούν για το σκεπτικό της απόφασης και από αυτό να κρίνουν εάν θα απευθυνθούν στο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης