Ένα πρόβλημα που είχε με την πτήση από Πορτογαλία, δεν επέτρεψε στον Νέλσον Ολιβέιρα να επιστρέψει εγκαίρως και να συμμετάσχει στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα είχε να κάνει με την ανταπόκριση της πτήσης. Πάντως ο 29χρονος επιθετικός ενημέρωσε έγκαιρα την ΠΑΕ που του βρήκε εναλλακτική λύση κι έτσι αναμένεται στην Αθήνα τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και η ένταξή του στο ομαδικό πιθανότατα μετατίθεται για την Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι περιορίζονται οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (4/4) καθώς προέρχεται από απουσία δύο μηνών και δύσκολα θα είναι σε θέση να παίξει απευθείας σε ένα τόσο δυνατό ματς με μόλις 3-4 προπονήσεις στα πόδια του. Ίσως να είναι διαθέσιμος για 30-35 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τσιγκρίνσκι, ενώ την Πέμπτη αναμένεται από την Ουκρανία ο Σάκχοφ που συνεχίζει εκεί την αποθεραπεία του. Απουσίαζαν οι διεθνείς που επιστρέφουν σταδιακά από αύριο (Λιβάι Γκαρσία) μέχρι την Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης