Τίποτα το σοβαρό δεν έχει ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αυχένα λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του ευρωπαϊκού αγώνα με την Βελέζ. Όσον αφορά τον Πέτρο Μάνταλο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο παίκτης βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στη δεξιά γαστροκνημία.

Με την έναρξη της παράτασης ο Αλμπάνης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, παραχώρησε την θέση του στον Σάκχοφ, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στον αυχένα και ζαλίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιθετικός της Ένωσης υποβλήθηκε σε αξονική αυχενική μοίρα, αμέσως μετά τον αγώνα με τους Βόσνιους, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έβγαλε το ματς με ενοχλήσεις στην δεξιά γαστροκνημία, τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένονται.

Ρεπό έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» το Σάββατο (31/07) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης