Ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ΑΕΚ καθώς μετά από 19 χρόνια, πέντε μήνες και συνολικά 7.093 ημέρες η «Ένωση» επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας (3/10, 20:00, Cosmote Sport 1) στη φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην «OPAP Arena» με αντίπαλο τον Ιωνικό στον αγώνα που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Το κλίμα στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι πανηγυρικό. Το βράδυ της Παρασκευής η «Ένωση» εγκαινίασε την OPAP Arena σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση και απόψε το νέο γήπεδο της Ένωσης ανοίγει τις πύλες του για το πρώτο επίσημο ματς. Η ομάδα της ΑΕΚ προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά στην «OPAP Arena» με πάνω από 4.000 φίλους της στο γήπεδο να την αποθεώνουν και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρακολουθεί την προπόνηση από τη σουίτα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ιστορική αυτή αναμέτρηση η Ένωση θα αγωνιστεί με συλλεκτική φανέλα ένεκα του πρώτου της αγώνα στο νέο της «σπίτι».

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση (9β.), όμως με το «τρίποντο» της νίκης θα ανέβει μόνη δεύτερη και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στα αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει απουσίες, αφού εκτός δράσης είναι οι Γιόνσον, Τζαβέλλας και Χατζισαφί. Αντίθετα ο Τσούμπερ επιστρέφει ενώ για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Σιντιμπέ. Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ιωνικό είναι οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη ο Ιωνικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Εκτός αγωνιστικής δράσης είναι οι Τσιγκρίνσκι και Άοσμαν, που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών. Στην αποστολή για την ομάδα της Νίκαιας βρίσκονται οι Περλέσι, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Μίλο, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μασάς, Μεντόσα, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Οφόσου, Ιωαννίδης, Κοκκίνης, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς, με βοηθούς τους Κουρομπύλια και Μποξμπαούμ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Αθανάσιος Τζήλος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης