Σχεδόν 10 μήνες μετά την απόφασή του να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο, ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ. Ο διεθνής μέσος, που είχε χειρουργηθεί τα Χριστούγεννα του 2019, προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες της Ένωσης για πρώτη φορά σήμερα. Ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη Μαρτίου, ώστε να προλάβει τα play-off της σεζόν 2019/20, ο κορωνοϊός και η καραντίνα τον πήγαν αρκετούς μήνες πίσω.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν και ο 22χρονος άσος μετράει πλέον αντίστροφα για να αγωνιστεί ξανά σε επίσημο παιχνίδι. Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι θα χρειαστούν περίπου 15 μέρες για να αποκτήσει ρυθμό και να βρίσκεται στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Εμάνουελ Ινσούα, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Εκτός ήταν ασφαλώς ο Χρήστος Αλμπάνης ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού του στους οπίσθιους μηριαίους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης