Ο Μάσιμο Καρέρα ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε από τον Ίλια Ίβιτς για τις εξελίξεις με τον Όγκνιεν Βράνιες και το οριστικό διαζύγιο, κατόπιν απόφασης Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε άμεσα τον προπονητή της ομάδας, όχι μόνο επειδή αυτό είναι το δέον, αλλά επειδή πλησίαζε η ώρα της απογευματινής προπόνησης και ο Καρέρα θα είχε έναν αδικαιολογήτως απόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο Ιταλός ξεκινά από σήμερα δουλειά για τις δύο αναμετρήσεις με τον Άρη και θα δοκιμάσει διάφορα δίδυμα στο κέντρο της άμυνας, αφού μέχρι σήμερα ο Βράνιες ήταν σημείο αναφοράς και εναλλάσσονταν οι παρτενέρ του.

Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με δηκτικό τρόπο στην Άντερλεχτ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τη στάση της στο θέμα του Βόσνιου. Στο mail με το οποίο οριστικοποιείται η επιστροφή του Βράνιες στις Βρυξέλλες, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Το δικό μας πιστεύω είναι ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα έπρεπε ενωμένες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κρίση, αλλά βλέπουμε ότι δεν το συμμερίζεστε. Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφασή σας και ως άμεση επιβεβαίωση αφήνουμε από τώρα ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε εσάς και να μπορέσει χωρίς πρόβλημα να μετάσχει στην προετοιμασία σας από την έναρξή της. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και εκφράζουμε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο θα βγει ακόμα πιο δυνατό από την κρίση της πανδημίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης