Η ΑΕΚ και η ατυχία βαδίζουν μαζί εδώ και μήνες. Ο Νέλσον Ολιβέιρα προστέθηκε στους απόντες λόγω τραυματισμού και μάλιστα ίσως να μην προλάβει να αγωνιστεί έως το τέλος της σεζόν. Ο Πορτογάλος χτύπησε στα πλευρά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ακτινογραφία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Όμως το βράδυ έμεινε άυπνος από τον πόνο κι έτσι το πρωί υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις που έδειξαν ράγισμα στο δέκατο πλευρό.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να σπάσει στο πρώτο δυνατό μαρκάρισμα, άρα ο Ολιβέιρα τίθεται «νοκ άουτ» για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες. Έτσι ίσως είναι σε θέση να παίξει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των play off, στις 12 και 16 Μαΐου, εφόσον βέβαια υπάρχει διακύβευμα που να αιτιολογεί το ρίσκο. Αλλιώς, λέει πρόωρο «αντίο» και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στα Σπάτα, μαζί με τον Αντρέ Σιμόες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, ο Γεβγέν Σάκχοφ προπονήθηκε ξανά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα κι αυτό σημαίνει πως θα είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (25/4). Οι Τάνκοβιτς, Νταντσένκο, Χριστόπουλος είναι προγραμματισμένο να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή, δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση της Κυριακής, όμως θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της χρονιάς, τον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4).

Μετά το Πάσχα επιστρέφουν οι Λάτσι, Ραντόνια, Χνιντ, Μπακάκης. Ο τελευταίος θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως κλείνει σχεδόν ένα μήνα απουσίας από τότε που τραυματίστηκε στον αγώνα Ελλάδα-Γεωργία (31/3), συνεπώς δεν θα είναι έτοιμος για την Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης