Συστάσεις στον κόσμο για την αποφυγή «παρατράγουδων» στο ματς με τον Ατρόμητο απηύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ανάρτηση στα Social Media, οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν από τους φίλους τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας, δεδομένου ότι η ΑΕΚ είναι ήδη δύο φορές υπότροπη από τα προηγούμενα ενός έδρας παιχνίδια.

Το μήνυμα της ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ύστερα από τόσο καιρό, λόγω πανδημίας, είμαστε και πάλι μαζί! Πρέπει, όμως, και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί! Προστατεύουμε την ομάδα μας ακόμα και από την παραμικρή απειλή τιμωρίας! Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα σε κανέναν! Ενισχύουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας και παραμένουμε μαζί σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής!».

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, έχοντας ξεπεράσει ένα μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε χθες. Θα υπάρξει προπόνηση και το Σάββατο, αλλά και ανήμερα τον αγώνα ένα πρωινό «ξεμούδιασμα» στα Σπάτα, κατόπιν αιτήματος του Αργύρη Γιαννίκη. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ κατάργησε τη διαμονή των παικτών σε ξενοδοχείο την παραμονή εντός έδρας αγώνων, ενώ τους θέλει στο γήπεδο το πρωί πριν από τις αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης