Σε δύο διαφοροποιήσεις προσανατολίζεται η ΑΕΚ ως προς την αρχική λίστα που υπέβαλε στην UEFA για το ματς με τη Σεντ Γκάλεν (24/9) στην Ελβετία.

Την 23η και τελευταία θέση που είχε μείνει κενή (είχε δηλώσει 22 παίκτες), θα καταλάβει ο Γεβγκέν Σακχόφ, ενώ ο Μπράιτ Ενομπακάρε θα αντικαταστήσει τον υπό παραχώρηση Ντανιέλε Βέρντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να οριστικοποιήσει τις αλλαγές έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δηλαδή μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό του Europa League.

Με γεμάτο οπλοστάσιο στην Ελβετία

Πλήθος επιλογών έχει ο Μάσιμο Καρέρα, στα σχέδια του για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν. Κανονικά προπονούνται πλέον και ο Λιβάι Γκαρσία ο Μπράιτ Ενομπακάρε, προσφέροντας λύσεις στις πτέρυγες της ΑΕΚ ενόψει του ματς της Πέμπτης. Ίσως λιγότερο ο Ενομπακάρε που έλειπε πολύ καιρό από τις προπονήσεις, αλλά σίγουρα ο Γκαρσία θα κληθεί να παίξει κάποιο ρόλο στο ματς της Πέμπτης. Άλλωστε από εξτρέμ η ΑΕΚ έχει μόνο τον Αλμπάνη, καθώς ο Βέρντε μένει εκτός και πιθανώς έως την Πέμπτη να έχει αλλάξει ομάδα (Σπέτσια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα, ο Κρίστιτσιτς έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα από χθες (Κυριακή) κι έτσι οι μόνοι που συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά είναι οι Γαλανόπουλος, Λάτσι.

Πριν από την έναρξή της προπόνησης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας υποβλήθηκαν στο τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 που προβλέπεται από το πρωτόκολλο της UEFA.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης