Διάστρεμμα β΄ βαθμού στον αριστερό αστράγαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ θα απουσιάσει από τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες με τον Ατρόμητο (17/1) για τη Super League και τον Απόλλωνα (20/1) για το Κύπελλο Ελλάδας και «τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 24/1 στην Τούμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιρανός πάτησε άσχημα το πόδι του και τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό της χθεσινής νίκης (1-0) εναντίον του Άρη κι ενώ νωρίτερα είχε ματαιωθεί λόγω διαιτητικού λάθους η αλλαγή του με τον Ολιβέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον Ανσαριφάρντ, απών από το δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή θα είναι ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου που το απόγευμα θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της «ζημιάς» στους προσαγωγούς που υπέστη -επίσης χθες- στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, είναι μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων και δύσκολα θα προλάβει. Άρα, όλα συνηγορούν στο ότι ο Ζίγκα Λάτσι θα ξεκινήσει βασικός στο πλευρό του Στράτου Σβάρνα, στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης