Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία σε δύο μεταγραφικά μέτωπα που αναμένεται να κλείσουν πολύ σύντομα για την ΑΕΚ.

Το πρώτο του δανεισμού του Ντανιέλε Βέρντε και το δεύτερο του αντικαταστάτη του, Λιβάι Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορετικές περιπτώσεις οι δύο, καθώς η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι για τον Βέρντε δεν υπάρχει καν πρόταση από την Σπέτσια, παρότι διεξάγονται συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αντικείμενο το «ενοίκιο» για το διάστημα του δανεισμού και την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, διευκρινίζοντας ότι είναι μακριά από την πραγματικότητα το ποσό των 3.500.000 ευρώ που αναφέρθηκε σε ιταλικά δημοσιεύματα.

Όσον αφορά τον Γκαρσία, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Μπεϊτάρ και οι συζητήσεις αφορούν την τελική υπογραφή της. Συνεπώς, διαψεύδονται ισραηλινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης θα έμπαινε σήμερα στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, χωρίς αυτό όμως να δημιουργεί το παραμικρό… σύννεφο γύρω από την υπόθεση που θεωρείται «τελειωμένη».

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση της υποχρέωσης στο κύπελλο Ελλάδας, το βάρος πέφτει και στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, με πρώτο τον Νταβίντ Σιμάο. Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιό του και συζητά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ για τον Ντέλετιτς κυριαρχεί η ιδέα ότι πρέπει να δοθεί ξανά δανεικός μαζί με άλλους παίκτες της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης