Μπορεί να μην ήταν ανάμεσα στους προβεβλημένους, μπορεί να έφτασαν στο κατώφλι της πρώτης ομάδας χωρίς να καταφέρουν να το διαβούν, όμως ο Πάρης Μπάμπης και ο Γιώργος Γιαννούτσος είναι δύο παίκτες που αναδείχθηκαν μέσα από τα «σπλάχνα» της ΑΕΚ. Σήμερα την αποχαιρέτησαν μαζί, καθώς δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Αμφότεροι αγωνίστηκαν με την Β΄ ομάδα στο τελευταίο πρωτάθλημα της Super League.

O Μπάμπης είναι γεννημένος το 1999 και πήγε για πρώτη φορά στις ακαδημίες της ΑΕΚ το 2013. Πραγματοποίησε 25 συμμετοχές (1 γκολ) στη Super League 2 την περασμένη σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Απόλλωνα Λάρισας, Καλαμάτα, Καλαμαριά και Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει καταγράψει δύο συμμετοχές στο κύπελλο με την πρώτη ομάδα, το 2018. Στο «αντίο» του στην Ένωση έγραψε:

«9 χρόνια όπου και να πήγαινα πάντα γύριζα στο ίδιο «σπίτι». Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπαίκτες μου το σταφ και τον κόσμο της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια! Στιγμές αξέχαστες, στιγμές χαράς, στιγμές λύπης, όλες κάτι μου δίδαξαν και με διαμόρφωσαν στον παίκτη κι άνθρωπο που είμαι σήμερα!

Εύχομαι στην ΑΕΚ να πετύχει όλους τους στόχους της, μέσα στο δικό της σπίτι πλέον!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιαννούτσος είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος (1998). Με καταγωγή από τα Ψαχνά Ευβοίας πήγε στην Ένωση το 2011 και ακολούθησε αντίστοιχη πορεία με δανεισμούς στην Αλκή και την Επισκοπή. Εφέτος έπαιξε σε 23 ματς με τη Β΄ ομάδα. Με την πρώτη είχε συνολικά 9 συμμετοχές, δύο στο πρωτάθλημα και επτά στο κύπελλο.

«Ένας όμορφος κύκλος 11 χρόνων έφτασε στο τέλος του. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας και κυρίως που έζησα στιγμές οι οποίες θα μείνουν αξέχαστες και χαραγμένες στην καρδιά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα, από τους προπονητές της ακαδημίας και της πρώτης ομάδας μέχρι και τα άτομα τα οποία εργάστηκαν καθημερινά για να εχω τα ρούχα τις μπάλες και ολα τα απαραίτητα ώστε να κάνω αυτό που αγαπώ. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον κόσμο αυτής της ομάδας και εύχομαι καλή συνέχεια» έγραψε στο μήνυμά του στα Social Media ο 24χρονος αριστερός μπακ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης