Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να απολογηθούν για όσα συνέβησαν στο ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κληθεί για την είσοδο οπαδών και την πιθανότητα βιαιοπραγίας κατά του γυμναστή του Άρη, τη στιγμή των πανηγυρισμών του γκολ του Βράνιες. Ο αντιπρόεδρος και νομικός Αλέξης Αλεξίου που την εκπροσώπησε αμφισβήτησε τόσο την είσοδο οπαδών όσο και τη βιαιοπραγία καταθέτοντας ένορκη κατάθεση του γιατρού του αγώνα σύμφωνα με την οποία ο γυμναστής του Άρη δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και του ζήτησε κολάρο για τον αυχένα επειδή αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα. Επικαλέστηκε επίσης στην έκθεση της αστυνομίας στην οποία δεν περιγράφεται κάποιο επεισόδιο μετά την επίτευξη το δεύτερο γκολ με το οποίο η ΑΕΚ πήρε τη νίκη (2-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα κατατέθηκε και φωτογραφικό υλικό από το οποίο προκύπτει ότι δεν υπάρχει στο χορό των πανηγυρισμών κάποιος φίλος της ΑΕΚ.

Όσον αφορά το επεισόδιο στα αποδυτήρια με πρωταγωνιστή το Δημήτρη Μελισσανίδη, η εκπρόσωπός του Έλλη Ρίζου επικαλέστηκε επίσης στην έκθεση της αστυνομίας η οποία αναφέρει διαπληκτισμό και συγκεκριμένα ότι ο πρόεδρος του Άρη Καρυπίδης «… διασταυρώθηκε με τον Μελισσανίδη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο/διαπληκτισμός».

Για το πολύ σημαντικό συμβάν με τη χειροδικία εναντίον του επόπτη, η ΑΕΚ επικαλέστηκε επίσης την αστυνομία που κατονομάζει τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ χωρίς να τον συνδέει με οποιουδήποτε είδους βιαιοπραγία: «… κινήθηκε προς το μέρος τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνοδευόμενος από διαπιστευμένους και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος για το πέναλτι» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ΑΕΚ κατέθεσαν ως μάρτυρες ο αναπληρωτής διευθυντής της εταιρείας «Δικέφαλος» Χρήστος Παπαδημητρίου ο οποίος ήταν στο σημείο των πανηγυρισμών τη στιγμή του γκολ, ενώ για όσα έγιναν στα αποδυτήρια ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την κατάθεση των απαραίτητων υπομνημάτων και αναμένεται η έκδοση της απόφασης, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης