Από πλήρες «οπλοστάσιο» θα έχει να επιλέξει ο Αργύρης Γιαννίκης τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (5/12, 19:03). Μετά τον Τάνκοβιτς που προπονήθηκε χθες κανονικά, στο πρόγραμμα επέστρεψε σήμερα και ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά από απουσία σχεδόν τριών εβδομάδων.

Ο μόνος που έκανε αποφόρτιση ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, όμως από αύριο (Τρίτη) μπαίνει κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα. Ενδιάμεσα, βέβαια, υπάρχει και το ματς κυπέλλου με την Κηφισιά, την Τετάρτη (1η Δεκεμβρίου, 20:15) όπου η «Ένωση» αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, έχουν ήδη εκχωρηθεί οι πρώτες δύο σουϊτες του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύο μεγάλες εταιρίες μίσθωσαν για τα επόμενα δέκα χρόνια σουίτες στην «Αγια-Σοφιά» και, όπως όλα δείχνουν, οι θέσεις αυτές θα εξαντληθούν πολύ σύντομα, αφού ακόμα βρισκόμαστε αρκετούς μήνες πριν από τα επίσημα εγκαίνια.

Μέχρι να μπει η ΑΕΚ στο νέο «σπίτι» της, το αργότερο τον Σεπτέμβριο του 2022, αναμένεται να έχουν ενοικιαστεί κι άλλες από αντίστοιχες εταιρίες που έχουν προτεραιότητα. Ακολουθούν τα μέλη της G20, δηλαδή της ομάδας των επιχειρηματιών που βοήθησαν στο εγχείρημα, και στη συνέχεια οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου διαρκείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης