Η συγκινητική κίνηση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στον αγώνα του α΄ γύρου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να βρεθούν η Τόνια και η Μυρτώ στο φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι των δύο ομάδων, απέσπασε καθολικά εγκωμιαστικά σχόλια.

Ήταν μία όμορφη και συγκινητική εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο επικρατεί ψυχροπολεμικό κλίμα και έχει φτάσει να βρίσκεται στην… εντατική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ λοιπόν με σύνθημα «για το ποδόσφαιρο που μας ενώνει», ενημέρωσε πως θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ η φίλη του Ολυμπιακού, Τόνια, στο ντέρμπι των δύο ομάδων για την 21η αγωνιστική της Super League.

Έτσι την Κυριακή οι δύο μικρές αγωνίστριες της ζωής θα μπουν πρώτες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με τους αρχηγούς των «κιτρινόμαυρων» και της ομάδας του Πειραιά..

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στο ποστάρισμά της στο Facebook αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ανταποδίδουμε στην Τόνια τη φιλοξενία της Μυρτούς στο γήπεδο «Καραϊσκάκης»!

Επιβραβεύουμε τη μάχη για τη ζωή, την ανθρώπινη θέληση, την πραγματική αγάπη για τις ομάδες μας, το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!

Για το ποδόσφαιρο που μας ενώνει»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης