Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μονιμοποιήσει τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της πρώτης ομάδας, έφερε «ντόμινο» ανακατατάξεων στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο «Κωστέ» ήταν εδώ και 1,5 χρόνο διευθυντής αγωνιστικού σχεδιασμού και με την προαγωγή του πήρε μαζί του ως βοηθό τον Γιώργο Αλεξόπουλο, πρώην προπονητή της Κ19 και τον Ηλία Ατματσίδη που ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, μαζί με την ευχαριστήρια ανακοίνωση, η διεύθυνση των τμημάτων υποδομής ενημέρωσε και για τις αλλαγές που προέκυψαν:

«Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Κωστένογλου για τη μεγάλη προσφορά του στο διάστημα που διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στη νέα, ακόμα πιο δύσκολη αποστολή του, ως προπονητή της πρώτης ομάδας.

Οι ευχαριστίες και οι ευχές μας συνοδεύουν και τους συνεργάτες του που μετατίθενται από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα, τους κ. Ηλία Ατματσίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, Κώστα Παρούση και Κυριάκο Κωνσταντινίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά την Ακαδημία, το βάρος της διοικητικής της λειτουργίας ανατίθεται στους κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και Νίκο Γεωργέα, ενώ στο προσεχές διάστημα θα καλυφθεί και η θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού».

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Κωνσταντινίδης ανέλαβε τη θέση του αναλυτή στην πρώτη ομάδα, αντικαθιστώντας το Νίκο Παπαθανασίου ο οποίος μετατοπίστηκε στις Ακαδημίες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται, εκτός από τη θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού, να καλυφθούν και αυτές του γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων στην Κ19.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης