Οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Ουκρανός στόπερ έδειξαν θλάση στον δεξιό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τόσο το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο φινάλε των πλέι-οφ, όσο και τον τελικό Κυπέλλου που ακολουθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απουσία του πολύπειρου αμυντικού στον τελικό όμως, ίσως να μην είναι και η μοναδική που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Μάσιμο Καρέρα.

Το δεύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Έλντερ Λόπες, ο οποίος επίσης χτύπησε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το διάστρεμμα που έχει υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική θα τον κρατήσει σίγουρα μακριά από το κυριακάτικο ματς, με τον στόχο του Πορτογάλου μπακ είναι να προλάβει φυσικά τον τελικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της Ένωσης πριν από την προπόνηση της Παρασκευής υποβλήθηκαν για ακόμα μια φορά στα καθιερωμένα τεστ για τον κορωνοϊό.

Όσοι έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να συνεχίζει φυσικά το δικό του πρόγραμμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 και αμέσως μετά ο Καρέρα θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς του «Καραϊσκάκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης