Δηλώσεις στη σερβική «Blic» για τον αποψινό τελικό του Champions League έκανε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο νέος τεχνικός της AEK εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου έναντι της Τσέλσι, λόγω της παρουσίας του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της, για τον οποίο έσταξε «μέλι», δηλώνοντας θαυμαστής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατ’αρχάς, περιμένω έναν φανταστικό αγώνα. Δεν είναι κλισέ, είναι πραγματικά δύο ομάδες που έφτασαν εδώ άξια. Το ντέρμπι του Νησιού σίγουρα είναι μια μεγάλη μονομαχία με καλό ποδόσφαιρο.

Οι Γκουαρντιόλα και Τούχελ είναι μέσα στους πέντε κορυφαίους προπονητές του σήμερα. Εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και οι δύο και μοντέρνοι. Ξέρουν πώς να διαχειριστούν το παιχνίδι φανταστικά και έχουν και το στοιχείο της έκπληξης στον αντίπαλο. Και για αυτό θα είναι ενδιαφέρον» ανέφερε αρχικά ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε με εγκωμαστικά λόγια στον Καταλανό τεχνικό των «πολιτών».

«Τα έργα μιλούν για την αξία του. Κοιτάξτε τι κέρδισε. Τα πάντα! Με την Μπαρτσελόνα ειδικά. Πρόσφερε μαθήματα στην Μπουντεσλίγκα στον πάγκο της Μπάγερν. Κυριαρχεί στην Αγγλία, ήρθε στο Μάντσεστερ το 2016 και έκτοτε έχει κερδίσει τρεις τίτλους πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διεκδικεί φέτος αυτό το στέμμα του Champions League με την Σίτι. Και, πιστεύω, έχει έρθει η ώρα. Τόσο για το κλαμπ όσο και για τον Γκουαρδιόλα.

Παρότι πιστεύω ότι κάθε άλλος αντίπαλος στον τελικό θα του ταιριάζει καλύτερα από την Τσέλσι! Ωστόσο, ένα ελαφρύ φαβορί έχει η Σίτι, κυρίως λόγω του Πεπ, αλλά και λόγω του μεγαλύτερου αριθμού πιο έμπειρων παικτών που έχει», επισήμανε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης