O Λουίς Φαν Γκάαλ ξεκαθάρισε σήμερα, ότι δεν θα βιαστεί να χρησιμοποιήσει τον Μέμφις Ντεπάι στην αρχική ενδεκάδα, στον τελευταίο αγώνα του 1ου ομίλου της Ολλανδίας εναντίον του Κατάρ. Η Ολλανδία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς, μαζί με τον Ισημερινό, επομένως η διαφορά τερμάτων θα μπορούσε κάλλιστα να χρειαστεί για να βρεθεί ποια ομάδα θα βρεθεί στην πρώτη θέση. Μετά από δύο ήττες, το Κατάρ θα παίξει μόνο για περηφάνια αύριο απέναντι στους Ολλανδούς.

Ερωτηθείς σχετικά με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος έχει αναρρώσει από έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγώνων για δύο μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά βρέθηκε στον πάγκο εναντίον της Σενεγάλης και του Ισημερινού, ο Φαν Γκάαλ τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Δεν θα ρισκάρουμε με τον Μέμφις Ντεπάι. Για να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές χρειαζόμαστε το Μέμφις, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι θα προκριθούμε στον επόμενο γύρο, γιατί αυτό είναι το θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φαν Γκάαλ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με τον Βίνσεντ Γιάνσεν, είπε ότι στο ματς με τον Ισημερινό (1-1) «πήραμε κακές αποφάσεις αλλά κατά την άποψή μου αυτό ήταν μια εξαίρεση στον κανόνα», ενώ σχετικά με την τελευταία αγωνιστική και την διεξαγωγή των αγώνων του ίδιου ομίλου την ίδια ώρα, δήλωσε: «Φυσικά θα παρακολουθώ το άλλο παιχνίδι και θα ενημερωθώ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν θέλεις να γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής πρέπει να είσαι ικανός να τους νικήσεις όλους».

Ο μέσος Φρένκι ντε Γιονγκ συμφώνησε ότι η εμφάνισή εναντίον των Νοτιοαμερικανών δεν ήταν καλή: «Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην μπάλα, δεν βλέπαμε τα κενά», είπε ο Ντε Γιονγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πονόλαιμο, αλλά θα είναι παρών στο ματς με το Κατάρ. «Κάναμε πάρα πολλά λάθη, αλλά όπως είπε ο προπονητής, νομίζω ότι το ματς αυτό ήταν εξαίρεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης