H EA Sports δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους του FIFA 18 να απολαύσουν το μεγαλύτερο τουρνουά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: το 2018 FIFA World Cup Russia. Στις 29 Μαΐου, όλοι οι κάτοχοι του FIFA 18 θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το update, που θα περιλαμβάνει αυθεντικό gameplay, ομάδες, στάδια και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το τουρνουά σε διάφορα modes, θα μπορείτε να γράψετε τη δική σας ιστορία, δημιουργώντας το δικό σας Custom FIFA World Cup Tournament, χρησιμοποιώντας ακόμη και ομάδες που δεν παίρνουν μέρος, όπως Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιταλία, Ολλανδία και άλλες. Μπορείτε να επιλέξετε την αυθεντική δομή του Μουντιάλ ή να παίξετε σε όσους αγώνες εσείς επιθυμείτε, είτε offline, είτε online με φίλους.

Το πιο δημοφιλές mode του FIFA 18, το Ultimate Team, θα εισαχθεί επίσης στο FIFA World Cup. Νέα εικονίδια, νέο chemistry system και player items με νέα ratings είναι μόνο μερικά από τα νέα στοιχεία που θα βιώσετε στο FIFA World Cup Ultimate Team.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το FIFA World Cup Ultimate Team θα έχει Single Player Draft, Online Draft και Squad Building Challenges, αλλά και Single Player και Online Tournament Modes. Όλα τα αυθεντικά kits, σήματα, εμφανίσεις, μπάλες, αλλά και τα 12 στάδια της Ρωσίας θα βρίσκονται σε αυτό το update.

Το FIFA 18 World Cup θα είναι διαθέσιμο με δωρεάν update για όλους τους κατόχους του FIFA 18 σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Eπιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης