Την απώλεια του Ανδρέα Μελιγδή θρηνεί η οικογένεια του Προμηθέα Πατρών. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος υπήρξε στυλοβάτης της ανάπτυξης της Ακαδημίας του συλλόγου, έδινε σκληρή «μάχη» για τη ζωή τους τελευταίους μήνες. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (7/1, 14:00) στον Ι.Ν. Παντοκράτορα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του αχαϊκού συλλόγου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς του, του Ανδρέα Μελιγδή. Ο Ανδρέας ήταν εκ των πρωτεργατών της δημιουργίας της Ακαδημίας του Προμηθέα και υπήρξε ο στυλοβάτης της ανάπτυξής τους.

Τους τελευταίους μήνες, αν και έδινε την δική του σκληρή “μάχη”, εξακολουθούσε όποτε το επέτρεπαν οι δυνάμεις του να βρίσκεται στο πλευρό των μικρών αθλητών του Συλλόγου μας και να τους δίνει δύναμη με την παρουσία του. Οι αρχές που δίδαξε σε αυτά τα παιδιά θα είναι φωτεινός “φάρος” στην αθλητική και την προσωπική τους ζωή.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας αλλά παράλληλα η μνήμη του, παραμένοντας ζωντανή, μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλό ταξίδι Ανδρέα!

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο 7/1 στις 14:00 στον Ι.Ν. Παντοκράτορα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης