Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ρέι, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό αθλητή Kendrick Ray και τον υποδέχεται στην οικογένεια του συλλόγου.

O Ray είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου του 1994 στο Μπρονξ των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του Shooting Guard.

Σε νεαρή ηλικία αγωνίστηκε σε δύο κολέγια. Πρώτα στο Quinnipiac (2012-14) και μετέπειτα στo Kennesaw State (2015-17). Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη από την τσέχικη Νίμπουργκ τη σεζόν 2017-18, όπου πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν με 14.1 πόντους και 4.1 ριμπάουντ. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και σε κάποια παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, παίρνοντας εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη. Στα μισά της σεζόν 2018-19 παραχωρήθηκε δανεικός στη Γαλλική Λε Μαν, όπου επίσης άφησε καλές εντυπώσεις, μετρώντας 10.4 πόντους και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2019-20 ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με την οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο στο Basketball Champions League, όσο και στην Ελλάδα. Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Προμηθέα και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου. Τελευταίος σταθμός του Ray πριν τον Προμηθέα ήταν η τούρκικη Πέτκιμ Σπορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης