Ο Μάκης Γιατράς χαρακτήρισε ανταγωνιστική και καλά δομημένη ομάδα την Ουλμ, μία ημέρα (20/11, 19:30, Novasports 1HD) πριν τον εντός έδρας αγώνα του Προμηθέα με τον γερμανικό σύλλογο, για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Eurocup. Oι Αχαιοί εξασφάλισαν την πρόκριση στη φάση των «16» ήδη από την περασμένη εβδομάδα, παρά την ήττα τους στο Μονακό και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της πρώτης φάσης θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, δήλωσε στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο του EuroCup: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι επειδή η Ουλμ είναι μια πολύ ανταγωνιστική και καλά δομημένη ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να ξεπεράσουμε την κόπωση που έχει προκληθεί λόγω των ταξιδιών για τα εκτός έδρας παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ολεξάντρ Λίποβι τόνισε: «Η περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολη για εμάς, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι και να επιστρέψουμε στον καλό ρυθμό μας. Θέλουμε να αρχίσουμε καλά το παιχνίδι και να παίξουμε ομαδικά και με ενέργεια για 40 λεπτά. Είμαστε καλοί στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας και χρειαζόμαστε τη νίκη αυτή».

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης