Την αναβολή των αναμετρήσεων του Προμηθέα με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ των ανδρών, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στο «στρατόπεδο» της αχαϊκής ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πατρινοί μετρούν οκτώ κρούσματα, εκ των οποίων τα πέντε αφορούν σε παίκτες και τα υπόλοιπα τρία σε μέλη του τεχνικού επιτελείου. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών θα ορίσει τα δύο παιχνίδια σε νέες ημερομηνίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, αναβάλλονται η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) αναμέτρηση Προμηθέας – Άρης για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/3) συνάντηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ενώ οι αγώνες θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης