Με στόχο να αφήσει πίσω την απρόσμενη ήττα από τον Κολοσσό και να αποχαιρετήσει με νίκη το 2019, το Περιστέρι υποδέχεται έναν δύσκολο αντίπαλο, τον Ήφαιστο Λήμνου, το Σάββατο (28/12, 15:45), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. O Χρήστος Σαλούστρος χαρακτήρισε ανταγωνιστική και σκληρή ομάδα τους νησιώτες, γράφοντας στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, ο Σαλούστρος δήλωσε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2019. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις σαν ομάδα στο επικοινωνιακό κομμάτι γενικά λόγω των ημερών και γι’ αυτό θέλουμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν και να περάσουν καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019. Παίζουμε απέναντι σε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, σκληρή ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν όσοι έρθουν στο γήπεδο.

Πρόθεσή μας είναι να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος που παίξαμε στην Ρόδο με τον Κολοσσό. Να μπούμε από την αρχή σε όλες τις επαφές πρώτοι, να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας, να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Η άμυνα είναι το στοιχείο στο οποίο επιμένουμε πάντα, καθώς από εκεί βάζουμε τις βάσεις σε κάθε παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα, προσπαθώντας να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης