Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Περιστέρι, καθώς η «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (19/7) ότι θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείου, όντας στο πλευρό του -άλλοτε συμπαίκτη του και νυν τεχνικού της ομάδας- Βασίλη Σπανούλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο 38χρονος παλαίμαχος διεθνής αποχώρησε από την ενεργό δράση ως παίκτης του Περιστερίου, ενώ στην ομάδα των δυτικών προαστείων άρχισε την προπονητική καριέρα του, αφού εντάχθηκε στα τέλη του 2021 στο τεχνικό επιτελείο, επικεφαλής του οποίου ήταν ο Μίλαν Τόμιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα δηλώνεται ως πρώτος προπονητής

Μετά από αυτήν την εξέλιξη βρίσκεται λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με την έλλειψη διπλώματος προπονητή από τον Βασίλη Σπανούλη.

Ως γνωστόν ο «Kill Bill» δεν έχει ακόμη πάρει το σχετικό έγγραφο, αλλά μετά την παραμονή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στο προπονητικό τιμ, θα δηλώνεται ο ίδιος πλέον ως πρώτος προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης