Ανακοίνωση, με την οποία απαντά στις χθεσινές καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ για επίθεση σε βάρος της αποστολής του «Δικεφάλου», εξέδωσε την Κυριακή το Περιστέρι.

Σε αυτήν γίνεται λόγος για «προσπάθεια της ΑΕΚ να προκαλέσει, σκοπίμως ή αφελώς, στρεβλές εντυπώσεις σχετικά με τη μεταξύ μας αναμέτρηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος», ενώ, όσον αφορά τη χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση της Ένωσης, υπογραμμίζεται ότι «οι εμπνευστές και ο συντάκτης της ανακοίνωσης είναι προφανές ότι είτε ήταν σε άλλο γήπεδο, είτε παρακολούθησαν άλλο παιχνίδι».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola παρακολουθεί με ιδιαίτερη έκπληξη και τεράστια ανησυχία την προσπάθεια της ΑΕΚ να προκαλέσει, σκοπίμως ή αφελώς, στρεβλές εντυπώσεις σχετικά με τη μεταξύ μας αναμέτρηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι εμπνευστές και ο συντάκτης της ανακοίνωσης είναι προφανές ότι είτε ήταν σε άλλο γήπεδο, είτε παρακολούθησαν άλλο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα μας ήταν κατά πολύ καλύτερη από τη φιλοξενούμενη ομάδα και κατέκτησε πανάξια τη νίκη. Η ατμόσφαιρα δε στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» ήταν υποδειγματική. Κι όλα αυτά κατά γενική ομολογία και παραδοχή.

Του λόγου το αληθές, πέρα από τον αδιάψευστο μάρτυρα της τηλεοπτικής μετάδοσης και της περιγραφής του αγώνα, επιβεβαιώνουν τα αναρίθμητα δημοσιεύματα, τόσο σε επίπεδο ρεπορτάζ όσο και σε επίπεδο σχολιογραφίας, όπου άπαντες αναγνώρισαν την ανωτερότητα του Περιστερίου Βίκος Cola και το γεγονός ότι στη διάρκεια του αγώνα δεν χρειάστηκε καν να γίνει σύσταση για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας.

Συγχαίρουμε τον κόουτς της ΑΕΚ, κ. Μπάνκι, για το ότι δεν ακολούθησε το εύκολο δρόμο της διαστρέβλωσης αναγνωρίζοντας ιπποτικά την ανωτερότητα του Περιστερίου Βίκος Cola και το δίκαιο της νίκης μας και καλούμε τους εμπνευστές και τον συντάκτη της ανακοίνωσης να παραδειγματιστούν από τη συμπεριφορά του προπονητή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Περιστέρι Βίκος Cola είναι αποφασισμένο να στηρίξει με κάθε τρόπο το ελληνικό μπάσκετ και ελπίζει ότι όταν στην ΚΑΕ ΑΕΚ επικρατήσει η ψυχραιμία θα αντιληφθούν ότι μόνο κακό κάνουν τέτοιες συμπεριφορές και ανακοινώσεις. Τόσο στο ελληνικό μπάσκετ, όσο εν τέλει και στην ίδια την ΑΕΚ, που δεν έχει ανάγκη από τέτοιες τακτικές.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Περιστερίου για τη μαζική προσέλευση και τη γενικότερη παρουσία του και δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στο μέλλον να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις συνθήκες που επικρατούν στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου», από κάθε άποψη.

Το Περιστέρι Βίκος Cola συνεχίζει με συνέπεια και συνέχεια την προσπάθεια του και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης