Στα παρκέ της Basket League αναμένεται να επιστρέψει ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο αειθαλής σέντερ, ο οποίος διάγει το 37ο έτος της ηλικίας του, απάντησε θετικά στην πρόταση του Περιστερίου, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «κυανοκίτρινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπουρούσης έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης, Λαμποράλ Κούτσα, Παναθηναϊκό, Ζεγιάνγκ Λάιονς και Γκραν Κανάρια σε συλλογικό επίπεδο.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε πρωταθλητής Euroleague το 2015. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (1 με ΑΕΚ και 2 με Παναθηναϊκό) και 3 Κύπελλα Ελλάδας (2 με Ολυμπιακό και 1 με Παναθηναϊκό). Επίσης στέφθηκε μία φορά πρωταθλητής Ισπανίας και δύο φορές Κυπελλούχος Ισπανίας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2020, ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα, της οποίας διετέλεσε αρχηγός, μετά από 14 χρόνια προσφοράς, μετρώντας 174 συμμετοχές (9ος στην ιστορία) και 1.644 πόντους (8ος σκόρερ στην ιστορία) με 9,45 μέσο όρο ανά αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την Eθνική ανδρών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου το 2005 και το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ του 2009 στην Πολωνία.

Στο Περιστέρι θα τεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, που ήταν προπονητής του και στη θητεία του στον Παναθηναϊκό (2016-17).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης