Στη «μάχη» του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League ρίχνεται το Περιστέρι (19:30, ΕΡΤ3). Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται τη γαλλική Στρασμπούρ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5oυ ομίλου.

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα στο «Rhenus Sport» του Στρασβούργου στις 8 Δεκεμβρίου, όταν ηττήθηκαν με 77-57 από τη γαλλική ομάδα για την 3η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια νίκη που, αν έρθει, θα επιτρέψει στο Περιστέρι να «πιάσει» τη Στρασμπούρ με 2 νίκες-2 ήττες στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και για το +21, ένας στόχος που πάντως μόνο εύκολος δεν κρίνεται.

Την πρόκριση στα πλέι οφ (Φάση των «16») εξασφαλίζουν μόνο οι δύο πρώτοι από καθέναν εκ των οκτώ ομίλων. Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρήκε το Περιστέρι εκτός των δύο πρώτων θέσεων, αφού με ρεκόρ 2-1 τον ολοκλήρωσαν τόσο η Στρασμπούρ, όσο και η λετονική Ρίγα. Η Ρίγα φιλοξενεί την Τετάρτη (23/12) τη Βίλνιους Ρίτας, την οποία είχε νικήσει στη Λιθουανία με 81-85 στις 8 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου στο Basketball Champions League έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου

19:30, ΕΡΤ3 Περιστέρι (Ελλάδα)-Στρασμπούρ (Γαλλία)

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου

19:00 Ρίγα (Λετονία)-Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία)

Βαθμολογία

Στρασμπούρ (2-1) 5

Ρίγα (2-1) 5

Περιστέρι (1-2) 4

Ρίτας Βίλνιους (1-2) 4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης