Φιλική νίκη για τον Παναθηναϊκό, 85-68 το Περιστέρι

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, 22:01
Φιλική νίκη για τον Παναθηναϊκό, 85-68 το Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 85-68 του Περιστερίου, σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός των «πράσινων», Δημήτρης Πρίφτης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του.

Ο εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ, δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά μας βοηθούν να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα plays που θέλει ο προπονητής. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα. Θα δούμε το βίντεο, θα δούμε σε τι χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε στην ομάδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας».

Αναφερόμενος στις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις τόνισε: «Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε, γιατί άλλο η προπόνηση και το 5 εναντίον 5 και άλλο ένας κανονικός αγώνας. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα φιλικά η ομάδα να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της».

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, 22:04