Για την ιστορική στιγμή, που θα λάβει μέρος στο «PAOK Sports Arena» πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, με την απόσυρση της φανέλας του, μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στη σπουδαία καριέρα του με τη φανέλα του «δικεφάλου» του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά είπε: «Συμφωνώ ότι πρέπει να αναγνωρίζονται οι αξίες, όπως πρέπει να ξέρουμε και την ιστορία μας, απλά να μην βασιζόμαστε σε αυτά που έχουμε κάνει αλλά μόνο σε ότι θα μας βοηθήσουν στο μέλλον  Ο Γκάλης ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου. Καθώς υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς στο πρόσωπό του».

Για τον Χατζόπουλο: «Με τον Θανάση γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήταν πιστός φίλαθλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τώρα είναι και ένας πάρα πολύ καλός πρόεδρος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Xατζόπουλος: «Ο Μπάνε για τον ΠΑΟΚ είναι τα πάντα»

Για την θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Tην σεζόν 1987-1988, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ στο Κόρατς, εκεί ο Βεζυρτζής έμαθε ότι υπάρχει η ευκαιρία να με φέρει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες να έρθω και μαζί γράψαμε ιστορία».

Για την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Χάνοντας από την Μπολόνια το 1990, καταλάβαμε στην ουσία την δύναμή μας, είδαμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Μόνο με έναν μεγάλο αντίπαλο μπορούσες να το ανακαλύψεις. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, ένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα και γενικά στην ζωή δεν μπορεί να γίνει τίποτα όταν είσαι μόνος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης