Παράταση έως τις 2 Απριλίου για την ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 18:28
Παράταση έως τις 2 Απριλίου για την ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Την παράταση στη διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν οι διοικούντες τον «Δικέφαλο». Πρακτική που βάσει του αρχικού προγραμματισμού θα ολοκληρωνόταν σήμερα (12/3), ωστόσο τα πολλά αιτήματα που έφτασαν στους «ασπρόμαυρους» από υποστηρικτές της ομάδας για συνέχισή της, επειδή δεν πρόλαβαν ή θέλουν να συμμετάσχουν για δεύτερη φορά σε αυτήν, οδήγησαν τους ιθύνοντες της εταιρείας στην απόφαση της συνέχισής της για ακόμη τρεις εβδομάδες.

Περισσότεροι από 7.000 είναι, μέχρι τώρα, οι συμμετέχοντες στην Αύξηση και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπερνά τις 400.00 ευρώ. Υπενθυμίζεται, πως ο στόχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι το ποσό να φτάσει στις 500.000 ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν αποκλειστικά για την εξόφληση χρεών της ΚΑΕ από το παρελθόν.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται από τους Θεσσαλονικείς:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διαδικασία της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021. Αυτή θα είναι και η οριστική ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί η ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση, ύστερα από πάρα πολλά αιτήματα φιλάθλων μας από όλο τον κόσμο και πολύ περισσότερο από το γεγονός ότι έχοντας πλέον ξεπεράσει τις 400,000€, αλλά και τις 7.000 συμμετοχές, ο στόχος είναι περισσότερο εφικτός από ποτέ!

Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτούς που δεν πρόλαβαν, αλλά και σε όσους θέλουν να μετρηθούν ξανά να συμμετάσχουν στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας που θα κάνει τον ΠΑΟΚ και πάλι ισχυρό.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, είναι εφικτός και στις επόμενες τρεις εβδομάδες, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θέλουμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους μας, από όλο τον κόσμο, που είναι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που είναι δίπλα μας, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Όσοι έχουν ήδη συμμετάσχει στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και εκείνοι που θα στηρίξουν αυτή την τεράστια προσπάθεια στις τρεις εβδομάδες που ακολουθούν, μέχρι τις 2 Απριλίου, θα πρέπει να γνωστοποιούν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Όσοι δεν το έχουν κάνει, πρέπει να ενημερώσουν άμεσα την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Είναι απαραίτητο για την εγγραφή τους και την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας. Για τον λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η επικοινωνία με όλους όσοι έχουν ήδη συμμετάσχει στην ΑΜΚ.

Στο τέλος της διαδικασίας θα αποσταλεί σε όλους τους μετόχους βεβαίωση που θα μπορούν να την εκτυπώσουν.

Ενημερώνουμε επίσης τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ότι όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια διαρκείας/στήριξης για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και συμμετείχαν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στα εισιτήρια (διαρκείας και απλά εισιτήρια) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-22).

Και μην ξεχνάτε. Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να ξανά μετρηθούμε.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται μέχρι τις 2 Απριλίου».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 18:29