Ενισχυμένος ψυχολογικά από την τελευταία νίκη επί του Άρη και με τον Άρη Λυκογιάννη να δουλεύει εντατικά με τους παίκτες του προετοιμάζεται για τη «μάχη» στη Ρόδο, για την 8η «στροφή» της Basket League, με τον Κολοσσό (19/12), ο ΠΑΟΚ. Αναμέτρηση για την οποία ο τεχνικός του «Δικεφάλου» προσδοκά να έχει στη διάθεσή του και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος- επί του παρόντος- δε συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο, «ενθύμιο» που απέκτησε στο ματς με τον Άρη. Κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι μάχιμος για το παιχνίδι απέναντι στους νησιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα που έκαναν οι «ασπρόμαυροι», στην PAOK Sports Arena, διεξήχθη με έμφαση, από το τεχνικό επιτελείο, στην τακτική και σε όσα καινούρια στοιχεία θέλει και προσπαθεί να περάσει στους καλαθοσφαιριστές του ο Λυκογιάννης. Μελετήθηκε οπτικό υλικό από τον προσεχή αντίπαλο και ακολούθησε, στην πορεία, προπόνηση τακτικής, στην κεντρική σάλα του γηπέδου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης