Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Μάλκομ Γκρίφιν, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος τίθεται ουσιαστικά εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, μετά τον νέο του τραυματισμό.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Malcolm Griffin.

Ο Malcolm Griffin αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα, και για τον λόγο αυτόν οδηγηθήκαμε σε μια δύσκολη απόφαση για τη λύση της συνεργασίας μας. Η απόφαση αυτή θα δώσει στον Malcolm τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του, και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του.

Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Malcolm!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στον Malcolm και στην οικογένειά του υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης