Το ενδιαφέρον του μπασκετικού ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Τζέι Αρ Μπρέμερ στις τάξεις του συλλόγου, επιβεβαίωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος με την ολοκλήρωση της σημερινής φιλικής αναμέτρησης του «δικεφάλου» του Βορρά στο κλειστό της Πυλαίας με τη Μέγκα Λεκς.

«Έγινε μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπό του, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στην πορεία. Ο Μπρέμερ γνωρίζει την ομάδα, τελειώνει τις υποχρεώσεις του στην Τουρκία (Κόνιασπορ) πριν από τα δικά μας πλέι οφ. Θα δούμε αν μπορεί να έρθει. Όταν ψάχνεις να βρεις κάτι καλύτερο και δεν το πετυχαίνεις, πας εκεί που ξέρεις», επισήμανε αρχικά ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το γεγονός ότι ο κοινοτικός γκαρντ επέλεξε να αφήσει την ομάδα στη διάρκεια της σεζόν (σ.σ. στα τέλη Ιανουαρίου, πριν το ντέρμπι με τον Αρη), ο έμπειρος προπονητής επισήμανε: «Λειτούργησε ως επαγγελματίας, δεν είχε δέσμευση μαζί μας ως το τέλος της σεζόν (σ.σ. ο Μπρέμερ κλήθηκε να καλύψει στις αρχές Δεκεμβρίου το κενό του τραυματία, Κώστα Χαραλαμπίδη, υπογράφοντας μηνιαίο συμβόλαιο)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης