Θέση για την ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά των αποφάσεων της διαιτητικής τριάδας του αγώνα με την ΑΕΚ, πήρε τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ζήτησε η συγκεκριμένη ένσταση να ληφθεί σοβαρά υπ΄όψιν, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία του Χάρη Καρακατσούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Με αφορμή και αιτία την απαράδεκτη, σφαγιαστική και καταδικαστική διαιτησία στον αγώνα καλαθοσφαίρισης ανδρών που διεξήχθη το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, και ως «Μάνα» της μεγάλης Οικογένειας του Δικεφάλου αλλά και ως οιονεί κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και έχοντας κάθε ηθικό δικαίωμα και έννομο συμφέρον, δηλώνουμε ότι:

1. Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, κ. Καρακατσούνη, ο οποίος το μόνο θετικό που μπορεί να προσφέρει στο άθλημα, το οποίο τον έκανε γνωστό σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι να κρεμάσει την σφυρίχτρα του και να πάει στην οικία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2.  Απαιτούμενα ληφθεί σοβαρά υπόψη η ένσταση που νομίμως και έγκαιρα κατέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την λήξη του αγώνος, και να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα θεραπείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τα οποία θα αποκαταστήσουν το πληγέν κύρος του αγώνα.

Καλούμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Να προασπίσει τα συμφέροντα της εταιρίας, όπως παγίως κάνει, παίρνοντας οποιοδήποτε μέτρο κρίνει εκείνη πρόσφορο, για την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων εγκλημάτησαν ή θα εγκληματήσουν, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ σε ήττες οφειλόμενες σε εξωαγωνιστικούς λόγους.

Απευθυνόμαστε, στις αρμόδιες υπερκείμενες αρχές απαιτώντας να σκύψουν με πραγματικό ενδιαφέρον και διάθεση επίλυσης στο μείζον θέμα της απαράδεκτης διαιτητικής αντιμετώπισης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τις διαιτητικές τριάδες των αγώνων της.

Το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο «Α.Σ. ΠΑΟΚ», δεν θα σταματήσει ποτέ να προασπίζει τα συμφέροντα των επαγγελματικών του «τέκνων» και να παρεμβαίνει υπέρ τους όταν διαπιστώνει διάθεση και πρόθεση καταστρατήγησης των συνθηκών ευ αγωνίζεσθαι.

Στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια της ιστορίας μας, έχουμε μάθει να λειτουργούμε σαν μία μεγάλη αγαπημένη Οικογένεια, που το χτύπημα κατά οποιουδήποτε μέλους της είναι χτύπημα εναντίον όλων μας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε το μπάσκετ ανδρών. Είμαστε όλοι στις επάλξεις να το συνδράμουμε με κάθε τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης