Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, 23:14
Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο διεθνής φόργουορντ, μετά από θητεία 9 ετών στον «Δικέφαλο του Βορρά», τα τελευταία εκ των οποίων αποτέλεσε και αρχηγός της ομάδας, παύει να υφίσταται στο ρόστερ του.

Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές προέκυψε μετά από συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες, από τις οποίες δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί κοινός παρονομαστής, σε οικονομικό επίπεδο, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποίησαν το γεγονός αναφέροντας:

«Ήταν μία διαδρομή που ξεκίνησε το 2012 και είχε μία εντυπωσιακή εξέλιξη, την οποία ελάχιστοι περίμεναν. Ήταν 9 χρόνια γεμάτα έντονες συγκινήσεις, με χαρές και λύπες, στη διάρκεια των οποίων τίμησε και με το παραπάνω την ασπρόμαυρη φανέλα, έγινε αρχηγός του ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα με την συμπεριφορά του μέσα και έξω από το γήπεδο κέρδισε με το σπαθί του μία σημαντική θέση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και την εκτίμηση όλης της μπασκετικής Ελλάδας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έγινε μέσα από την παρουσία του στην ομάδα μας διεθνής και παράδειγμα προς μίμηση.

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε. Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στον ΠΑΟΚ.. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας σου. Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτή…».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, 23:15