Ο Κρις Χουγκάζ ανέλαβε το δύσκολο έργο να κρατήσει τον Πανιώνιο στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών, αντικαθιστώντας στον πάγκο του τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο 46χρονος τεχνικός, μιλώντας την Τετάρτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια αποστολή πάρα πολύ δύσκολη, αλλά υπάρχουν λόγοι που την ανέλαβα. Ο πρώτος και ο βασικότερος λόγος είναι ότι ο Πανιώνιος είναι το σπίτι μου και νομίζω πως στα δύσκολα όλοι πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτή την ομάδα, η οποία έχτισε αυτή την ιστορία με την προσπάθεια δεκαετιών καταθέτοντας πολλοί άνθρωποι την ψυχή τους.

Έτσι κι εγώ, άνθρωπος βγαλμένος από αυτή την ομάδα, θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει αυτή η ομάδα τον βασικό της στόχο που είναι, στην φετινή χρονιά, η σωτηρία» δήλωσε αρχικά ο Κρις Χουγκάζ και πρόσθεσε:

«Σίγουρα μπορεί και θα σωθεί ο Πανιώνιος. Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να περιμένουμε πλέον ότι με την φανέλα ο Πανιώνιος θα σωθεί. Πρέπει όλοι μαζί να καταθέσουμε τα πάντα, όλα όσα έχουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι μόλις δεύτερη μέρα στην ομάδα, γνωρίζομαι ακόμα με τους παίκτες και αυτό που θέλω να βγάλω, πέρα από τις αρχές μέσα στο γήπεδο που θέλω να βάλω, είναι να τους περάσω την νοοτροπία και την ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα σε αυτή την ομάδα και κυρίως την αύρα αυτού του γηπέδου που βοηθάει κάθε παίκτη να βγάλει την ενέργεια που απαιτείται για να έχει η ομάδα θετικά αποτελέσματα.

Υπάρχει αυτή η άνεση χρόνου και για τα κάποια προβλήματα που έχουμε και για να έχω κι εγώ πλήρη εικόνα και οι παίκτες να ενστερνιστούν αυτά που θέλω να κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης