Mε τους Σαντ-Ρος και Ουάιτ κανονικά στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως επισήμανε ο Γιώργος Βόβορας στη media day των πράσινων, ενόψει της μονομαχίας με τους Πειραιώτες, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

«Μεγάλο ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Είναι ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. O Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός, ειδικά στις θέσεις των γκαρντ. Με την ενέργειά μας πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μποχωρίδης έκανε εξαιρετική δουλειά στο πρώτο ματς, αλλά δεν θα τον έχουμε σε αυτό και θα παίξουμε με δύο γκαρντ. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή στο ντέρμπι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Σάικς στο κλίμα της ομάδας. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Θα έχουμε και τους Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Άαρον Ουάιτ μαζί μας».

Για το βάθος του πάγκου ανέφερε: «Η δύναμη του πάγκου ήταν καθοριστική με τη Χίμκι, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί και κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίρνουμε ενέργεια μέσα από αυτό. Θέλουμε να βγάλουμε μαχητικότητα σε κάθε κατοχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης