Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε ότι η νίκη της Κουμπάν στο ΟΑΚΑ ήταν δίκαιη, ωστόσο άφησε αιχμές για τους διαιτητές, ενώ παραδέχτηκε ότι ο Μάλκομ Ντιλέινι δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

«Ήταν μία δύσκολη ήττα για εμάς. Θέλω να συγχαρώ τη Λοκομοτίβ. Ήθελε το ματς από την αρχή, το έδειξε, ήρθε για παλέψει και πήρε δίκαια τη νίκη», είπε αρχικά ο Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά έτσι έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει. Τα λάθη που κάναμε στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανόητα. Η νύχτα είναι δύσκολη για μας. Απέναντί μας ήταν ο Ντιλέινι ο οποίος είναι από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρωλίγκα. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.»

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια επισήμανε: «Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο επόμενο ματς. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, όταν πλησιάζαμε κάναμε λάθη και χάναμε ριμπάουντ. Κάποιες φορές οι αντίπαλοι έκαναν 2-3-4-5 πέντε βήματα πριν σκάσουν την μπάλα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μας σέβονται και να σφυρίζουν τα βήματα γιατί είναι κάτι που οδηγούμε τους αντιπάλους μας να κάνουν. Υπάρχουν ακριβείς κανόνες στο μπάσκετ και θα πρέπει να υπάρχει γνώση».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός γκαρντ, ο Τζόρτζεβιτς είπε: «Κοιτάμε την αγορά. Ο τραυματισμός του Μποχωρίδη ήταν πολύ κακός για εμάς. Δεν έχω πει κάτι γι’ αυτό, αλλά θα μας έδινε βοήθεια στο κατέβασμα της μπάλας. Επιστρέφει ο Παππάς αλλά δεν ξέρουμε πως θα είναι μετά από έξι μήνες. Κάποια από τα παιδιά δίνουν το κάτι παραπάνω, αλλά δεν γίνεται να έχουμε φρέσκα πόδια και να κάνουμε σκληρές προπονήσεις όπως θα θέλαμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι προσπαθώντας να βελτιώσουμε τα προβλήματα μας. Να παλεύουμε, να παλεύουμε, να παλεύουμε κάθε μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟ: Ήττα στο ΟΑΚΑ από την Κουμπάν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης