Μία ομάδα με μαχητικό πνεύμα, που θα διεκδικεί τίτλους και θα αναδείξει νέους παίκτες οραματίζεται για τον Παναθηναϊκό ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζουσέπ Μπεροκάλ.

Το όραμά του για το νέο Παναθηναϊκό ανέλυσε στην «Πράσινη» ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Τζουσέπ Μαρία Μπεροκάλ. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δημιουργήσει ένα μαχητικό σύνολο, με ομαδικό πνεύμα, που θα διεκδικεί τίτλους και θα αναδείξει νέους παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Τζουσέπ Μαρία Μπεροκάλ μίλησε για:

-τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ξανά την ευκαιρία να βρεθώ και πάλι σε έναν εκ των κορυφαίων οργανισμών της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα, με ασύγκριτη παράδοση και ιστορία. Από την πρώτη στιγμή που μου έκανε την πρόταση και την τιμή ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για να συνεργαστούμε, δεν υπήρχε στο μυαλό μου άλλη απάντηση».

-το γεγονός ότι θα είναι βοηθός κι όχι πρώτος προπονητής: «Δεν είναι πρόβλημα για μένα που δεν θα είμαι head coach. Μου αρέσει να δουλεύω πάνω στο μπάσκετ και για το μπάσκετ, από όποιο πόστο κι αν γίνεται αυτό. Αγαπάω την προπονητική. Στον Παναθηναϊκό θα έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπάω σε top επίπεδο, με τους κορυφαίους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-τη φιλοσοφία του: «Είμαι λάτρης του ομαδικού μπάσκετ. Σε μια ομάδα δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά η ίδια ομάδα. Όλοι μαζί, προπονητές, σταφ και παίκτες πρέπει να είμαστε ένα, αν θέλουμε να πετύχουμε. Σταρ δεν είναι οι παίκτες, είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μαχητική ομάδα, που θα έχει ψυχή και θα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μια ομάδα που θα έχει τρίπτυχο για την επιτυχία της το τρέξιμο, την άμυνα και το ριμπάουντ».

-τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Στόχος είναι να παίρνουμε κάθε μέρα το 100% των παικτών. Θέλουμε τίτλους, αλλά για να τους κατακτήσουμε θα πρέπει κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό που έχει ίδια σημασία με τους τίτλους είναι να χτίσουμε τις βάσεις για το μέλλον κι όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τους νέους παίκτες που αποκτήσαμε. Θα πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης