Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21/2, 21:30, Novasports 2HD), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης, έχοντας προβάδισμα δύο νικών σε σχέση με την έβδομη Βαλένθια. Όμως το «τριφύλλι» καλείται να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία «συγκατοικεί» με τη Ρεάλ στη δεύτερη θέση, προκειμένου να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» έχουν τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες και θα στηριχθούν στην υποστήριξη του κόσμου τους για να φτάσουν σε μια πέμπτη επιτυχία, ωστόσο οι Καταλανοί μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες, συμπεριλαμβανομένων των «διπλών» στα παιχνίδια με Φενερμπαχτσέ και Βαλένθια.

Στον αγωνιστικό τομέα, o Ρικ Πιτίνο, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τζέικομπ Γουάιλι, ελπίζει να δει ένα βελτιωμένο πρόσωπο από την ομάδα του. Για την Μπαρτσελόνα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τους Τομά Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 25η αγωνιστική:

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Ζενίτ – Άλμπα 81-83

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 77-68

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 65-94

Αρμάνι Μιλάνο – Χίμκι 69-78

Μπασκόνια – Ζάλγκιρις 60-74

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

20:00 Novasports 3HD Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:30 Novasports 5HD Μπάγερν Μονάχου – Αναντολού Εφές

21:30 Novasports 2HD Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπαρτσελόνα

22:00 Novasports 3HD Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η κατάταξη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης