Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα πλέον ο Γιώργος Βόβορας για τον Παναθηναϊκό, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από το «τριφύλλι» μία ημέρα μετά την ήττα από το Λαύριο, με τους «πράσινους» στη σχετική τους ανακοίνωση να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 στην προπόνηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα ο Βόβορας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάντως στην προπόνηση του «τριφυλλιού», η οποία διεξήχθη υπό τις οδηγίες των Γιαπλέ και Χαραλαμπίδη, βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 13.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, ζητώντας τους να σοβαρευτούν.

«Σας στηρίζουμε, αλλά σοβαρευτείτε και δείξτε σεβασμό στη φανέλα που φοράτε», είπαν χαρακτηριστικά προς τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης