Στη θετική επίδραση που έχει ο Ρικ Πιτίνο στην προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, ο Άντι Ράουτινς, πριν τον αγώνα των «πρασίνων» με τη Βιλερμπάν (24/1, 21:30), για την 21η αγωνιστική της Euroleague. «Νιώθω καλά, νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα. Αρχίζω να βρίσκω χημεία με την ομάδα μου. Ο κόουτς με κάνει να νιώθει άνετα και είμαι έτοιμος να συνεχίσω,» είπε συγκεκριμένα ο Καναδός γκαρντ.

Αρχικά, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Άντι Ράουτινς, σχολίασε για το παιχνίδι με τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ: «Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό μομέντουμ και να δώσουμε αξία στις νίκες που είχαν προηγηθεί με ακόμα μία. Η άμυνά μας θα είναι το κλειδί όπως πάντα, θα πρέπει επίσης να περιορίσουμε τα λάθη μας στην πίεση και να παίξουμε έξυπνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για την προσαρμογή του, ο Ράουτινς απάντησε: «Νιώθω καλά, νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα. Αρχίζω να βρίσκω χημεία με την ομάδα μου. Ο κόουτς με κάνει να νιώθει άνετα και είμαι έτοιμος να συνεχίσω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης