Σε περίοπτη θέση φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Νικ Καλάθη στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», οι Καταλανοί εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Μάλκολμ Ντιλέινι από την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος, όπως επισημαίνεται, θα ολοκληρώσει άμεσα τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Ιγκνάσιο Ουγκέ, που υπογράφει το κείμενο, επισημαίνει πως υπάρχουν τρεις πηγές που επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον ηγέτη του «τριφυλλιού».

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι ο Καλάθης δεν θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και του υψηλού συμβολαίου του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα και το συμβόλαιο του Καλάθη, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να μειώσει το μπάτζετ λόγω της ζημιάς που προέκυψε από την κρίση της πανδημίας. Έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει στον Καλάθη το συμβόλαιο των 2,2 εκατομμυρίων που θα έπαιρνε την επόμενη σεζόν».

Η «Mundo» πάντως υπογραμμίζει ότι οι Καταλανοί θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό για την απόκτηση του διεθνούς άσου, καθώς, όπως διευκρινίζεται, ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα αρκετών από τις μεγάλες ομάδες της Euroleague, όπως η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ, η Αρμάνι, η Εφές και ο Ολυμπιακός, ενώ είναι γνωστό και το ενδιαφέρον της Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης