Στην αποκάλυψη ότι είδε δύο φορές το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε μετά την ευρεία νίκη (110-65) του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα λειτουργήσει το πλάνο του στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ.

Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός κόουτς δήλωσε ευχαριστημέος από την πολύ καλή εμφάνιση του Περσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Για τη νίκη επί του Ιωνικού: «Θέλαμε να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά στην επίθεσή μας και στην κίνηση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Επίσης και ο Νίκος (σ.σ. Περσίδης) που δεν έχει την ευκαιρία να παίζει πολύ, ήταν εξαιρετικός».

– Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ: «Το να χάνεις δεν είναι εύκολο. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Όμως αυτό είναι ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Είδα κάθε δευτερόλεπτο από την τελευταία μας ήττα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και μάλιστα δύο φορές! Δεν κάναμε block out, το οποίο είναι βασική αρχή του μπάσκετ, δεν παίξαμε καλή transition άμυνα η οποία είναι βασική αρχή του μπάσκετ ωστόσο η θέληση και η προσπάθεια ήταν εκεί. Είδα κάθε δευτερόλεπτο. Και το ξέρω. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα playoffs και να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι τόσο απλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για τη συνέχεια: «Είναι καλή η ομάδα μας. Απλά η εκτέλεση του πλάνου δεν είναι καλή αλλά ελπίζω αυτό να μας βγει το βράδυ της Παρασκευής».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης