Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του, εν όψει του αγώνα των «πράσινων» με τον Ερυθρό Αστέρα, για την πρεμιέρα του Euroleague στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του «τριφυλλιού».

«Ο Τζέιμς Γκιστ προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό. Τον αγαπάει ο κόσμος, γιατί πάντα έδινε το 100% στο παρκέ. Τον περιμένουμε για τον χαιρετήσουμε και να τον τιμήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Euroleague ο «Άρτζι» για τον Αμερικανό άσο, o οποίος πλέον αγωνίζεται στην ομάδα της Σερβίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Στην ουσία είμαστε όλοι μαζί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι δύσκολο και για τους παίκτες να κάνουν τη σύνοψη όσων τους ζητάμε.

Υπάρχουν μερικά σημεία μέσα στο ματς που οι παίκτες δεν θυμούνται τα συστήματα. Θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει τον ίδιο προπονητή και αρκετούς ίδιους παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Για να νικήσουμε, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια».

Από την πλευρά του, ο ΝτεΣόν Τόμας είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την τωρινή κατάσταση. Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της Euroleague, η ομάδα ανυπομονεί. Δεν θα είναι εύκολο, γι’ αυτό θα πρέπει να βγούμε και να παίξουμε σκληρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντίπαλος έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία, όπως ο Ντέρικ Μπράουν και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν εδώ για επτά χρόνια. Θα παίξουν με ενέργεια, θα παίξουν σκληρά. Ο Γκιστ θα επιστρέψει με μεγάλο κίνητρο, όπως έκανε και σε όλη την καριέρα του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης