Την Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα της Euroleague ο Ισπανός προπονητής της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ, που στο παρελθόν (2016-18) κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Έχοντας 11 μήνες στον πάγκο της τον Πασκουάλ, η Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης είναι τέταρτη στην Euroleague με δύο λιγότερα παιχνίδια και πρώτη στη ρωσική VTB.

«Σίγουρα είναι μία πορεία που ξεπερνά κάθε πρόβλεψη. Είμαστε στη μέση και υπάρχουν ακόμη πολλά, αλλά αγωνιζόμαστε καλά. Είμαστε μια ομάδα μεσαίου επιπέδου, πολύ προπονημένη, με μεγάλο ενθουσιασμό έχοντας μια καλή στιγμή. Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στην Euroleague, έχει μια υπέροχη ομάδα, έναν υπέροχο προπονητή και έχει τα πάντα για να κερδίσει» είπε σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Marca.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια χρονιά όπου όλοι οι προπονητές πρέπει να είναι πολύ ευέλικτοι για να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση που αλλάζει σε λιγότερο από 24 ώρες» πρόσθεσε, ενώ για την εμπειρία του στην Ελλάδα τόνισε: «Στην Ελλάδα τα πήγα πολύ καλά με μια κανονική ομάδα, αλλά με περισσότερο ταλέντο από αυτό της Ζενίτ. Ήμασταν άτυχοι να παίξουμε με τους δύο πρωταθλητές στους προημιτελικούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης