Με τις γνωστές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (20/4) ο Παναθηναϊκός τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League. Οι Νεμάνια Νέντοβιτς (τράβηγμα στην δεξιά γάμπα), Γιώργος Παπαγιάννης (θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο) και Στέφαν Γιόβιτς (θλάση δεξιού υποκνημιδίου), οι οποίοι είχαν απουσιάσει από την πρόσφατη αναμέτρηση με το Λαύριο, παρέμειναν και σήμερα εκτός προπόνησης και δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Βόβορα στο αυριανό ματς.

Στο μεταξύ, ο Οκάρο Γουάιτ ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει οι «πράσινοι» να αντιμετωπίσουν τη Λάρισα. Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή απέναντι στο Λαύριο. Δεδομένων και των πολλών απουσιών μας έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε.

Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα εν τέλει καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πλέον, στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο αγώνας με τη Λάρισα. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που παίξαμε στην έδρα τους και κερδίσαμε πολύ δύσκολα στο τέλος χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Νεμάνια. Είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα στην επίθεση και παίκτες που αν δεν προσέξεις μπορούν να σου κάνουν ζημιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζουμε πως αν δεν αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα θα έχουμε πρόβλημα. Επιβάλλεται να μπούμε από την αρχή δυνατά στο παρκέ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που δείξαμε στο Λαύριο, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης