Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του αγώνα με τη Χίμκι, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στη Μόσχα, για την πρεμιέρα της φετινής Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό τη ρωσική πρωτεύουσα ο Γιώργος Βόβορας είδε δύο παίκτες του να τίθενται νοκ-άουτ για το προαναφερθέν παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τους Πιερ Τζάκσον και Άαρον Γουάιτ, οι οποίοι εγκατέλειψαν το πρόγραμμα με προβλήματα τραυματισμών και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα τους στο ματς με τη Χίμκι.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη μία θλάση στον δικέφαλο, ενώ ο συμπατριώτης του φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό του προσαγωγό.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και πλέον μένει να φανεί ο χρόνος που θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόβορας δεν θα έχει στη διάθεσή του στη Μόσχα ούτε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, κι έτσι συμπεριέλαβε  στην αποστολή των «πράσινων» τους Νίκο Δίπλαρο και Νίκο Περσίδη.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτης (30/9) αρχικά με προορισμό το Λονδίνο και από εκεί θα μεταβεί την Πέμπτη (1/10) στη Μόσχα, με το ματς κόντρα στη Χίμκι να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (2/10, 20:00).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης